Nu har vi även P-platser för båt, Husbil och Husvagnar i Falkenberg!

LAGER FÖRETAG

För lite utrymme på arbetsplatsen?
Har ni för trångt på ert kontor eller behöver förvara era utemöbler från restaurangen under vintertid? Då har vi lösningen för er.

Varulager?
Har ni expanderat och behöver ett varulager eller kanske ni redan har ett men behöver något närmare era kunder?

Tar Ert arkiv för mycket plats?
Alla företag måste ju arkivera sina dokument, men till detta behöver ni inte använda kontorsutrymmen eller andra viktiga ytor på arbetsplatsen.

Listan kan göras lång men frågan ligger egentligen inte i vart behovet kommer ifrån utan vad som är den bästa lösningen för just erat företag. Hos oss kan ni lagra varor, möbler, arkiv, bokföring, maskiner, mässutrustning och allt annat ni inte har plats för i Era lokaler.

GODSMOTTAGNING

Vi erbjuder alla våra företagskunder godsmottagning, vilket betyder att vi tar emot ert gods och ser till att ert gods kommer iväg om ni behöver skicka iväg något. För mer information angående pris och hur det fungerar kontakta någon av våra anläggningar.

SÄKER FÖRVARING

Alla våra anläggningar är larmade samt videoövervakade dygnet runt. All in och ut passage registreras elektroniskt.
Våra anläggningar har alla uppvärmda, rena och torra förråd.

GOD TILLGÄNGLIGHET

Tillgång till förrådet alla dagar mellan 06.00-22.00. Lastvagnar  och pallyftar för att enkelt förflytta sina saker till eller från förrådet finns att låna.

KORT UPPSÄGNINGSTID

Endast 15 dagars uppsägningstid per kalendermånad, vilket betyder att ni säger till innan den 15:e i den månad ni vill flytta ut.

FLEXIBILITET

Vi försöker hela tiden utöka servicen för våra företagskunder, så har ni önskemål eller förslag på service just ert företag behöver tveka inte att ta upp det med oss.

FLYTTMATERIAL

På våra anläggningar(främst flygstaden) hittar ni allt som ni kan tänkas behöva i samband med er flytt eller magasinering. Vi säljer stabila flyttkartonger, tejp, soff- och madrass överdrag, bubbelplast och mycket annat packmaterial av hög kvalitet.