Nu har vi även P-platser för båt, Husbil och Husvagnar i Falkenberg!

LagerMix erbjuder flexibla och prisvärda förvaringslösningar för både privatpersoner och företag.

OM OSS

Lagermix AB är ett familjeföretag som i huvudsak arbetar med Self Storage konceptet. Vi öppnade vår första self -storage anläggning på Stenalyckan i Halmstad under hösten 2008 och i juni 2012 stod vår tredje anläggning i Halmstad klar, denna på Flygstaden.

Via LagerMix systerbolag, LagerMix Rullportar, projekterar och säljer vi hela inredningar för lagerhotell. Vi tillhandahåller även industriella rullportar i alla storlekar. Besök LagerMix Rullportars hemsida på lagermixrullportar.se

Våra anläggningar

Vi satsar på att erbjuda prisvärd lagring för privatpersoner och företag i fräscha, nybyggda lokaler i attraktiva områden.

Som kund hos oss skall ni kunna lita på att era saker är i tryggt och säkert förvar. Därför satsar vi mycket på säkerhet och övervakning i våra anläggningar. Alla anläggningar är därför kameraövervakade och utrustade med brand- och inbrottslarm.

Lagermix är medlem i branschföreningen SSA Sweden.

Falkenberg, Ätrastigen 5A

Vår helt nybyggda anläggning i Falkenberg ligger vid Huscentrum. En tre våningsbyggnad på totalt ca 3000 kvm. Storlekar mellan 1,5 – 30 kvm. Alla förråden är uppvärmda. Ett antal förråd har direkt access utifrån med egen port. Vi har även p-platser för husvagn, husbil och båtar. Anläggningen är öppen mellan 0600-2200 och vi har även en budsluss för våra företagskunder. Finns även två släpvagnar att boka gratis för våra kunder.

Flygstaden, Tre hjärtansväg 4

Här har vi vår huvud anläggning, två byggnader med två plan med förråd, totalt ca 5000 kvm.
Storlekar mellan 1,5 – 30 kvm, och ett antal kallförråd lämpliga för fordon. P –platser husbil/vagn.
Anläggningen är öppen mellan 0600-2200 och har även en budsluss för våra företagskunder.
Finns även två släpvagnar boka gratis för våra kunder.

Bor du någon annanstans?

Kanske är du på väg från Karlstad eller av annan anledning har behov av förråd på annan ort? Hör av dig så kanske vi kan ge dig bra rekommendationer. Nedan finns några anläggningar som vi har ett extra nära samarbete med.